Webflow
Snabbt och obegränsat

KOLMO är en av relativt få aktörer i norden som har spetskompetens inom verktyget Webflow. En plattform som ger upphov till skapandet av kraftfulla, säkra och skräddarsydda hemsidor. Dessutom med självgående och automatiserad drift efter att hemsidan är färdig och publicerad. Fördelarna med Webflow är många. Här nedan kan ni läsa om några av dem.

Webflow logo

1. Det går fort

Det går fort att skapa utkast och exempel, även om det är skräddarsydda lösningar. Det går också lika fort att göra ändringar även efter att hemsidan är publicerad. Förutom att det är smidigt med snabba arbetsprocesser så blir det också mycket billigare.

2. Självgående

Webflow har automatiska uppdateringar, backups och integrerade lösningar för det mesta. Allt är självgående vilket kan spara mycket arbete och pengar som vanligtvis skulle gått till underhåll och support.

3. Tryggt och Robust

Webflow är ett tryggt och robust alternativ. Hosting är integrerat och drivs av AWS samt Fastly. Världsledande säkerhet och hastighet, utan att behöva förlita sig på någon tredje part.

4. Obegränsat

Webflow har till skillnad från många andra liknande program i princip inga begränsningar. Plattformen tillåter oss att skapa vad vi vill och vi känner oss trygga i att vi kan hjälpa dig med alla dina idéer och behov.

Vi hjälper dig med Webflow